Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Geweldig om te zien hoeveel mensen tijdens de Open Dag vandaag een kijkje bij Hou je dak vast hebben genomen. Dankzij de formidabele organisatie heeft jong en oud genoten: de kleintjes konden hun energie kwijt op het springkussen, bewonderden hun vakkundig geschminkte snoetjes in de spiegel en vonden na een paar pogingen de schat in het centrum van de taxusdoolhof 🙌
De ouderen genoten van bekende melodieen gezongen door popkoor Zip 🎶en de wandeling langs de stoomtreinen door de miniatuurlandschappen van Millstone 🚂
Er was zoveel te beleven dat zelfs de regenwolken vergaten wat hun opdracht voor vandaag was 😊

marjo lebesque - 14-09-2015 - 00:04

Heel bijzonder dat jullie dit zijn gaan doen. Ik hoop dat jullie hier de voldoening uithalen die jullie ervan verwacht hadden en dat de bewoners hier een vertrouwde omgeving gaan ervaren.

Mvg,

Hans, Woerden.

Hans van Es - 10-07-2013 - 00:16

Geweldig Jacko en Dayene: deze site maar vooral dit initiatief, deze uitdaging. Volgens mij is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan met deze woonvorm voor jullie Anne, jullie als ouders maar ook de overige huisgenoten. In het verleden hebben wij elkaar leren kennen met mij als coordinator Kort Verblijf Opvang van toen nog de Binchof, lokatie Velp. Ben blij dat Anne nu haar plek heeft gevonden! Hopelijk zie ik jullie met huisgenoten bij activiteiten in de Millse gemeenschap die jullie interesse hebben en gaan jullie een geweldige toekomst tegemoet.

Henk Ermers - 09-02-2013 - 13:19

Hoi Jacko en Dayenne.Leuk dat jullie ook een website hebben, super wat jullie allemaal doen!Is het goed als ik een keer bij jullie kom kijken? Ben wel benieuwd.Groetjes Anne fleur ( ac 8)

Anne fleur - 07-02-2013 - 22:48

Dayene, ik heb je vanmorgen mogen begroeten bij de organisatie Dichterbij en ik ben geheel onder de indruk van je initiatief,samen met je man Jacco!..een super initiatief.
Ontzettend veel sucses gewenst samen!

Marjon Custers - 19-09-2012 - 20:10

Bericht schrijven >