Ons huis

Het pand is gelegen aan de Achterdijk 24 in Mill, dit is in het buitengebied van het dorp. Het ligt in een agrarisch gebied, grenzend aan het stiltegebied.

Het pand is bijna compleet herbouwd in 2009 in de stijl van het oude huis.

Op het terrein van ongeveer 3 hectaren staan meerdere gerenoveerde schuren; het “bakhuis” dat dienst gaat doen als kantine voor de dagbesteding, “Villa Kakelbont” dat dienst gaat doen als seniorenwoning en de ”grote houten schuur” die als garage en schuur gebruikt gaat worden.

Vanaf het overdekte terras kijk je het terrein op dat één grote tuin is met hier en daar “spel”accenten zoals een fietsbaan, jeu de boules baan en doolhof met kapelletje. Er is een hele grote natuurlijke vijver en er zijn dierenverblijven voor het hobbyvee. Ook is er een grote moestuin met kassen.

De Achterdijk is een 60 km weg, vanwege de veiligheid van de bewoners zijn de poorten naar straat dan ook alleen met een sleutel te openen.

 

Indeling woonvoorziening

Begane grond;

•Voorhuis (woongedeelte inwonend echtpaar);

entree aan de voorkant aansluitend op de gang, woonkamer met open keuken en deur naar buiten, slaapkamer, tussendeur die de gang van het voor- en achterhuis met elkaar verbindt.

•Achterhuis (woongedeelte bewoners);

entree aan de zijkant aansluitend op de gang, wc, badkamer met bad en douche, slaapkamer, woonkamer met open keuken en schuifdeur naar overdekt terras.

Bovenverdieping, voor en achterhuis (slaapgedeelte bewoners);

4 slaapkamers, badkamer met douche en wc

 

 

 

 

?xml:namespace>